یکی از مشکلاتی که بسیاری از مصرف کنندگان با آن مواجه می شوند، زود اتومات کردن یخچال است. به طور کلی یخچال فریزرها به صورت شبانه روزی در حال کار هستند و طی مدت زمانی خاص خاموش روشن می شوند. اسن مسئله موجب حفظ سرما یخچال و نگهداری مواد غذایی بدون هیچگونه فساد می گردد. در صورتی که یخچال از مدت زمان لازم زودتر اتومات کند، نمی تواند سرمای لازم جهت محافظت از مواد غذایی را ایجاد نماید و دچار مشکلات زیادی خواهد شد. در این مطلب به بررسی علت زود اتومات کردن یخچال خواهیم پرداخت. در ادامه این مقاله از سایت امداد آی پی همراه ما باشید.
خرابی ترموستات علت زود اتومات کردن یخچال
معیوب بودن برد از دلایل زود اتومات کردن یخچال
اختلال در پریز برق علت زود اتومات کردن یخچال
ایراد در کمپرسور یا موتور از دلایل زود اتومات کردن یخچال
یکی از مهمترین مواردی که می توان در زمینه علت زود اتومات کردن یخچال مطرح نمود، وجود خرابی در ترموستات است. ترموستات از قطعات اصلی یخچال است که وظیفه آن اتومات کردن یخچال در زمان تعیین شده است. در صورتی که این ترموستات دچار خرابی شود، مشکلات زیادی برای یخچال ایجاد خواهد شد که یکی از این مشکلات زود اتومات کردن دستگاه است. هنگامی که یخچال در حال کار کردن است، ترموستات معیوب نمی تواند فرمان را به موتور یخچال ارسال نماید و در نتیجه کمپرسور و موتور یخچال به صورت دوره ای کوتاه کار کرده و سپس توقف می کنند. در برخی موارد نیز خرابی ترموستات موجب بروز اختلال دمای یخچال شده و در طوانی مدت منجر به گرم شدن فضای یخچال خواهد شد. در این حالت باید ترموستات سریعا تعویض یا تعمیر گردد.
یکی دیگر از شایع ترین دلایل زود اتومات کردن یخچال خراب شدن برد الکترونیکی یخچال می باشد. برد الکترونیکی در برخی مواقع دچار مشکلاتی در کارکرد خود می شود و در نتیجه آن دستگاه دچار اختلال خواهد شد. برد الکترونیکی به عنوان قلب یخچال به حساب می آید و در صورتی که دچار ایراد و خرابی گردد، یخچال نمی تواند فرآیند سرماسازی و اتومات شدن را به درستی انجام دهد. از آنجایی که برد از قطعات مهم و اصلی است، بررسی و عیب یابی آن نیاز به دانش و تخصص در این زمینه دارد و برای رفع مشکل آن باید از تکنسین متخصص کمک بگیرید.
ممکن است علت زود خاموش روشن یخچال مربوط به خرابی پریز برق باشد. در صورتی که پریز برق دچار مشکلاتی نظیر سوختگی شده باشد، یخچال به صورت مداوم خاموش و روشن خواهد شد. برای بررسی پریز برق بهتر است وسیله برقی دیگری را به آن وصل کنید. همچنین ممکن است این مشکل به دلیل اختلال در کنتور برق و یا پریدن فیوز باشد. برای اطمینان پیدا کردن از این موضوع باید به بررسی فیوز و کنتور برق منزل خود بپردازید.
کاربر گرامی در صورت بروز مشکل می توانید با تعمیرگاه مجاز لوازم خانگی ال جی در تهران در تماس باشید.
سوختن موتور یا کمپرسور از دگیر عواملی است که موجب بروز این مشکل در یخچال می گردد. در صورتی که این قطعات که از جمله اجزای اصلی یخچال به حساب می آیند دچار سوختگی شوند، باید سریعا اقدام به تعویض آن ها نمایید. برای اطمینان پیدا کردن از این موضوع باید ابتدا به بررسی و عیب یابی موتور و کمپرسور یخچال پرداخته و سپس اقدام به رفع مشکل آن ها نمایید.
قبل از ساخت ماشین لباسشویی شستشوی لباس ها کاری بسیار دشوار و خسته کننده بود. ماشین لباسشویی کمک زیادی به زندگی بشر کرده است. شستشوی لباس ها با ماشین لباسشویی بسیار به صرفه تر است و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می شود. لباسشویی از ابتدا تا به امروز پیشرفت بسیاری کرده است و دکمه ها و قابلیت های زیادی به آن اضافه شده است. یکی از مشکلاتی که ماشین لباسشویی با آن مواجه می شود از کار افتادن دکمه ها می باشد و یکی از سوال هایی که مردم به دنبال پاسخ آن هستند این است که چرا دکمه های لباسشویی کار نمیکند؟ ما در این مقاله به توضیح علت کار نکردن دکمه های لباسشویی خواهیم پرداخت. در ادامه این مقاله از نمایندگی تعمیر لوازم خانگی امداد آی پی همراه ما باشید.
1. چرا دکمه های لباسشویی کار نمیکند؛ فعال بودن قفل کودک
2. چرا دکمه های لباسشویی کار نمیکند؛ خرابی پنل فرمان و تاچ پد
3. چرا دکمه های لباسشویی کار نمیکند؛ خرابی برد الکترونیکی
چرا دکمه های لباسشویی کار نمیکند؛ فعال بودن قفل کودک
اگر به دنبال پاسخ سوال چرا دکمه های لباسشویی کار نمیکند می باشید باید گفت که در ابتدا باید دلایل رایج را مورد بررسی قرار دهید. یکی دلایل بروز این مشکل فعال بودن قفل کودک می باشد. اما قفل کودک چیست؟ قفل کودک یکی از قابلیت های ماشین لباسشویی می باشد که تمامی دکمه های لباسشویی را از کار می اندازد. زمانی که کودک شما ممکن است به دکمه های لباسشویی دست بزند، شما با فعال کردن قفل کودک از آسیب رسیدن به کودک و ماشین لباسشویی جلوگیری می کنید. همچنین قفل کودک برای قفل کردن یک برنامه پراستفاده نیز کاربرد دارد. در صورت کار نکردن دکمه ها فعال بودن یا نبودن قفل کودک را بررسی کنید.
بیشتر: اشکلات متداول ماشین لباسشویی سامسونگ
چرا دکمه های لباسشویی کار نمیکند؛ خرابی پنل فرمان و تاچ پد
خرابی پنل فرمان و تاچ پد یکی از جواب های سوال چرا دکمه های لباسشویی کار نمیکند می باشد. خرابی پنل فرمان و تاچ پد به شرح زیر است:
· پنل فرمان از قطعات مهم ماشین لباسشویی می باشد که در کار کردن دکمه ها بسیار موثر است.
· زمانی که پنل فرمان خراب شود صفحه نمایش همچنان کار می کند و دکمه های لباسشویی از کار می افتند.
· اما زمانی که صفحه نمایش نیز کار نکند تاچ پد لباسشویی دچار مشکل شده است.
· تاچ پد از برد الکترونیکی دستور می گیرد.
· زمانی که برد الکترونیکی دستور کار کردن را می دهد تاچ پد شروع به واکنش دادن به پیام های برد الکترونیکی می کند.
· در بعضی از لباسشویی ها تاچ پد و پنل فرمان مجزا هستند و در صورت خرابی هر یک می توان آن ها را تعویض کرد.
· در بعضی ماشین لباسشویی های دیگر تاچ پد و پنل فرمان باهم هستند و در صورتی خرابی هرکدام باید هر دوی آن ها را تعویض کرد.
چرا دکمه های لباسشویی کار نمیکند؛ خرابی برد الکترونیکی
یکی دیگر از دلایل کار نکردن دکمه های لباسشویی خرابی برد الکترونیکی می باشد. زمانی که این اتفاق می افتد این سوال پیش می آید که چرا دکمه های لباسشویی کار نمیکند؟ خرابی برد الکترونیکی به شرح زیر می باشد:
· برد الکترونیکی را مغز یک دستگاه برقی می نامند.
· تمامی دستورات در ماشین لباسشویی به عهده برد می باشد.
· در صورتی که برد الکترونیکی خراب شود بسیاری از قطعات ماشین لباسشویی با مشکل مواجه خواهند شد.
· برد الکترونیکی به عنوان یک پردازنده که تمام عملیات لباسشویی کنترل می کند در کار نکردن دکمه ها نیز موثر است.
· زمانی که برد نتواند دستورات لازم را به تاچ پد و یا پنل فرمان برساند، دکمه های لباسشویی نیز کار نخواهند کرد.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که درزمان فراقت خود حوصله تان سررفته باشد و بخواهید وقت خود را با تلویزیون دیدن سپری کنید اما در کمال ناباوری هنگام روشن کردن تلویزیون ببینید که روشن نمیشود و معیوب شود ما در این مقاله علت های روشن نشدن تلویزیون را برای شما به اشتراک میگذاریم. در ادامه این مقاله از امداد آی پی همراه ما باشید.
معمولا در زمانی که تلویزیون خاموش است چراغ استند بای آن روشن میماند که در اکثر تلویزیون ها این امری طبیعی است اما درصورتی که با تلاش زیاد هم تلویزیون روشن نشود به سراغ علت بعدی خود یعنی کنترل تلویزیون میرویم. درگام اول باطری کنترل خود را عوض کنید اما پیشنهاد ما این است که برای اطمینان بیشتر دستگاه را بدون کنترل روشن کنید.
درصورتی که از محل قرار گیری دکمه پاور تلویزیون خود بر روی آن آگاه نیستید میتوانید با یک سرچ ساده مدل تلویزیون خود ار این مطلب آگاه شوید و اگر اینترنت در دسترس نداشتید با مراجه به دفترچه راهنمای محصول مشکل خود را حل کنید.
درصورتی که با این کار دستگاه شما روشن شود باید مطمعا شوید که مشکل از کنترل تلویزیون شما است و نسبت به تعمیر و یا تعویض آن اقدام کنید و با خیالی آسوده از دستگاه خود استفاده کنید.
بدون کمک گرفتن از ریموت دستگاه یکی از دکمه های بر روی تلویزیون خود را فشار دهید.اگر با انجام این کار چیزی یا اخطاری بر روی تلویزیون شما بالا بیاید نشان دهنده این است که تلویزیون شما روشن است و برای عیب یابی و رفع مشکل آن از یک تعمیرکار مجاز کمک بگیرید.
در بعضی از برند ها مانند ال جی سامسونگ مشکل روشن نشدن تلویزیون را میتوان به راحتی حل کرد. برای ریست کردن تلوویزیون خود را از برق جدا کنید دکمه خاموش روشن تلووزیون خود یا همان پاور را به مدت 10 الی 15 ثانیه نکه دارید و سپس دستگاه را به برق بزنید و آن را روشن کنید. با انجام این کار تلویزیون شما ریست میشود و به احتمال بالا مشکل روشن نشدن آن هم حل شود.
درصورتی که تلویزیون خود را به محافظ وصل میکنید. امکان دارد که محافظ دستگاه خراب و معیوب شده باشد. و مقدار ولتاژ لازم برای کار کرد تلویزیون شمارا تامین نکند به همین دلیل تلویزیون انرژِ لازم برای روشن شدن را ندارد و مرتب چراغ آن چشمک میزند.اما اگر از سالم بودن محافظ خود اطمینان دارید یا آن را به تازگی خریداری کردید تلویزیون شما دارای مشکل فنی میباشد که برای عیب یابی و رفع مشکل باید یکی از تعمیرکاران مجاز برای انجام این کار بیاورید.
حتما بخوانید: آشنایی با تکنولوژی کاهش Blur Motion در تلویزیون
بجز علت هایی که دربالا خدمت شما ارائه شد این مشکل میتواند دلیل های بیشتری هم داشته باشد که مااند سوختن فیوز و... هستند. تا حد امکان سعی کنید خودتان برای تعنیر یا عیب یابی دستگاه اقدام نکنید تا مشکلات بیشتری ایجاد نشود و سبب خرج تراشی اضافه برای شما شود.
یکی از مهم ترین و رایج ترین دلایل روشن نشدن تلویزیون معیوب بودن قطعات آن است. یکی از قطعات مهم که در این مشکل نیز بسیار تاثیر گذار است برد پاور تلویزیون نام دارد .در صورتی که این قطعه به درستی کار خود را انجام ندهد مشکلات زیادی را برای تلویزیون ایجاد میکند که یکی از آنها هم روشن نشدن تلویزیون است.
ما در این مقاله سعی بر این داشتیم تا علت های روشن نشدن تلویزیون را برای شما عزیزان به اشتراک بگذاریم تا بتوانید در بروز مشکل های پیش پا افتاده اقدامات اولیه را انجام دهید و با خیال راحت به استفاده و لذت بردن از آن بپردازید.
امروزه در بیشتر خانه ها ماشین ظرفشویی وجود دارد و از آنجا که می دانیم همانند سایر وسایل خانه دارای قطعاتی است که با استفاده از آن به فعالیت خود می رسند و باعث راحتی زندگی ما می شوند. آشنایی با قطعات ماشین ظرفشویی در تعمیر و عیب یابی آن کمک بسزایی دارد. ماشین ظرفشویی دچار مشکلات متعددی می شود که با دانستن اینکه هر قطعه کجا قرار دارد و چه فعالیتی انجام می دهد، می توانید عیب یابی کرده و دست به تعمیر آن بزنید. در ادامه این مقاله از آی پی امداد با قطعات و کارایی آنها آشنا می شوید.
۱_ برد الکتریکی
۲_درخت سیم کشی ماشین ظرفشویی
۳_ هیتر لوله ای و ترموستات
۴_ المنت کف
۵_ هیدروستات ماشین ظرفشویی
۶_ شیر برقی شلنگ دار
۷_ تایمر ماشین ظرفشویی
۸_ کیت تنظیم کننده قفسه ماشین ظرف شویی
۹_ موتور شست و شو
۱۰_ پمپ تخلیه ماشین ظرفشویی
۱۱_ فیلتر یا صافی ماشین ظرفشویی
۱۲_ سنسور ماشین ظرفشویی
۱۳_ سوئیچ فلوتر ماشین ظرفشویی
۱۴_ مخزن مایع ماشین ظرف شویی
۱۵_ غلطک قفسه ظروف و محور ها
۱۶_ دستگیره درب
برد مهم ترین و اصلی ترین نقش را ایفا می کند. این وسیله در فرایند شست و شو، عملکرد تمامی قطعات را بر عهده دارد. در صورت اتصالی ماشین ظرفشویی اولین قطعه ای که دچار آسیب می شود همین برد است زیرادر صورت آسیب دیدگی، برد کد های خطای ماشین ظرفشویی را آشکار میکند.
این قطعه وظیفه دارد فرمان های برد را به نقاط دیگر (قطعات دیگر) انتقال دهد و همچنین فرمان ها و اطلاعات لازم را از قطعات به برد منتقل می کند.
این قطعه آب داخل ماشین ظرفشویی را گرم می کند و در صورت خرابی آب ماشین ظرفشویی گرم نمی شود .هیتر لوله ای و ترموستات این کار را با استفاده از المنت کف انجام می دهد.
حتما مطالعه کنید: آموزش تعویض لاستیک درب ماشین ظرفشویی
مسئول گرم کردن آب داخل پمپ ماشین ظرفشویی است که در آن جریان دارد.
هیدروستات موظف به حفظ سطح آب در حد نرمال است. این قطعه سطح آب داخل دیگ را بررسی می کند تا از سرازیر شدن آن جلوگیری کند بدین صورت که در هنگام پر شدن دستگاه وقتی آب به سطح نرمال رسید از ادامه روند پر شدن دستگاه جلوگیری می کند. هیدروستات به صورت جفت در ماشین ظرفشویی نصب شده است و سه دوره زمانی آن را بررسی میکند، یک زمانی که دیگ خالی از آب است ، دو زمانی که در حال پر شدن است و سه زمانی که کاملا پر است.
این قطعه وظیفه کنترل مقدار آب ورودی به ماشین ظرفشویی است.شیر برقی شلنگ دار عملیات خود را توسط قطع و وصل شدن جریان الکتریکی توسط هیدروستاتبه انجام می رساند . از جمله از اجزای اصلی شیر برقی، خروجی آب ، هسته ی فلزی متحرکت،سیم پیچ مقاومت، صافی آب ورودی ، ممبران ،بدنه شیر برقی ، اتصال آب ورودی ، لاستیک فشار شکن و لاستیک سر هسته هستند.
تایمر زمان لازم برای شست و شو را تنظیم می کند و شما می توانید آن را به صورت دستی تنظیم کنید.
این کیت به قفسه ماشین ظرفشویی متصل شده و در صورت نیاز می تواند ارتفاع قفسه را تنظیم کند.
موتور شست و شو وظیفه پاشیده شدن یکنواخت و صحیح محلول شوینده بر روی ظروف را برعهده دارد. وظیفه این قطعه مهم بوده و در صورت آسیب ماشین ظرف شویی کارای خود را از دست می دهد.
همان طور که نامش مشخص است وظیفه تخلیه مواد شوینده را برعهده دارد و پس از اتمام شست و شو آب و مواد شوینده را وارد کاسه شست و شو می کند.
فیلتر یا صافی در مسیر محلول شست و شو و پمپ تخلیه قرار دارد. این فیلتر محلول تخلیه شده را بررسی می کند و ذرات و قطعات درشت و یا مضر را که به طرف پمپ می رود را مانند صافی می گیرد تا به پمپ آسیب نرسد. این فیلتر دو نوع دارد، یکی آز آنها فیلتر کف است که در کف دیگر قرار گرفته و دیگری فیلتر لوله ای است که در مرکز کف قرار گرفته است.
سنسور وظیفه تشخیص دمای آب ماشین را دارد و درجه آب را طبق میزان کثیفی یا برنامه شست و شو تنظیم می کند ، این کار با استفاده از تشخیص دما و فرستادن اطلاعات دمایی به برد و همچنین دریافت فرمان قطع و وصل المنت از برد انجام می شود.
در کف ماشین ظرفشویی، سوئیچ فلوتر قرار دارد. اگر ماشین ظرفشویی دچار آبریزی بشود، آب به قسمت پایین ظرفشویی می رسد و شناور یونولیتی را به سمت بالا حرکت می دهد و در این هنگام میکرو سوئیچ وارد عمل می شود به طوری که با ارسال پیام آبریزی به برد باعث تخلیه دستگاه می شود در غیر این صورت دستگاه دچار آسیب می شود.
این مخزن دارای دو بخش است، مخزن جلا دهنده و جا پودری. در هر بخش مایع مخصوص خود ریخته می شود.
این قطعه به قفسه ظروف متصل است که سبب چرخش سریع و راحت قفسه ها به سمت خارج و داخل می شود و در صورت خرابی و آسیب فیزیکی مانع چرخش قفسه ها به سمت خارج و داخل می شود و تعویض آن اجباری است.
وظیفه روشن و خاموش شدن دستگاه در هنگام باز و بسته بودن را بر عهده دارد.
در این مقاله با اجزای کامل داخل ماشین ظرفشویی آشنا شدید امیدوارم بتوانید با استفاده از این مقاله عیب یابی کرده و ماشین ظرفشویی خود را تعمیر کنید.
جاروبرقی از جمله لوازم برقی است که از قطعات الکتریکی و مکانیکی مختلفی تشکیل شده است. ممکن است تا به حال شما نیز ما مشکل جرقه زدن کلکتور جاروبرقی خود مواجه شده باشید و به فکر تعمیر آن افتاده باشید. بسیاری از افراد از کارکرد کلکتور جاروبرقی اطلاعی ندارند و به همین دلیل نمی توانند به هنگام بروز جرقه اقدام به رفع مشکل دستگاه خود نمایند. از این رو در این مقاله قصد داریم تا به بررسی علت جرقه زدن کلکتور جاروبرقی بپردازیم تا اگر با چنین مشکل مواجه شده اید، بتوانید اقدام به رفع عیب دستگاه خود نمایید.
دلایل جرقه زدن کلکتور جاروبرقی چیست؟
نحوه جلوگیری از جرقه زدن کلکتور جاروبرقی
به طور کلی جرقه زدن کلکتور جاروبرقی می تواند به دلایل مختلفی باشد که باید خریک از آن ها به دقت مورد بررسی و عیب یابی قرار بگیرد. از جمله دلایل رایج بروز این مشکل در جاروبرقی شامل موارد زیر است:
· گاهی ممکن است از جاروبرقی به مدت طولانی و مداوم بدون استراحت استفاده کرده باشید که این مسئله می تواند فشار بسیار زیادی به موتور وارد نماید. از این رو جریان برق موجود در کلکتور به میزان بسیار زیادی افزایش پیدا کرده و در نتیجه موجب جرقه زدن آن می شود. به طور کلی هنگامی که نوسانات برق دستگاه افزایش پیدا کند، جریان برق قطعه کلکتور نیز دچار نوساناتی خواهد شد.
· وجود هرگونه اتصالی در سیم پیچ های داخلی جاروبرقی نیز می تواند موجب نوسان برق درون کلکتور دستگاه شود که این مسئله در طول زمان مشکلات زیادی را به همراه خواهد داشت.
· در صورتی که از جاروبرقی بیش از اندازه استفاده شود، زغال های آن به مرور کوتاه تر شده و به کلکتور گیر می کند و یا اینکه این مسئله موجب بلند کردن لبه های آن می شود که در نتیجه این مسئله کلکتور جرقه خواهد زد.
حتما بخوانید» لوازم خانگی چی بخریم؟ خراب شد چی کار کنیم؟
· در قسمت بالا دلایلی که موجب نوسان برق و جرقه زدن کلکتور جاروبرقی می شود تا به طور ماکل توضیح دادیم. به طور کلی در زمان های اوج مصرف نوسان برق افزایش پیدا می کند. از این رو به هیچ وجه در این ساعت ها از جاروبرقی استفاده نکنید تا کلکتور جرقه نزند.
· به هیچ عنوان به صورت مدام و به مدت طولانی جاروبرقی را مورد استفاده قرار ندهید. بهتر است بین ساعت کار با جاروبرقی حدود 15 الی 20 دقیقه به دستگاه خود استراحت دهید.
· اگر مجبور به استفاده طولانی مدت از جاروبرقی خود برای نظافت هستید، بهتر است بعد از گذشت مدت زمان 15 تا 20 دقیقه کار با جاروبرقی، آن را خاموش نموده و پس از 10 تا 15 دقیقه مجددا دستگاه را روشن کنید. این مدت زمان می تواند با استراحت دادن به جاروبرقی باعث افزایش طول عمر مفید دستگاه شود و از جرقه زدن کلکتور نیز جلوگیری گردد.
· باید هر چند وقت یکبار تمامی اتصالات و سیم های درون جاروبرقی را به طور کامل بررسی کنید تا از سالم بودن قطعات آن اطمینان حاصل نمایید. در صورت عدم انجام این کار، اتصالات و سیم ها با گذشت زمان دچار مشکلاتی نظیر فرسودگی و خرابی می شوند که این مسئله موجب بروز اتصالی و جرقه در کلکتور خواهد شد.